Birthdaygirl etc...

Het is weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Het laatste wat ik heb geschreven ging over Iris en dat mijn moeder is geweest. Heel veel spannends is er allemaal niet meer gebeurd, maar toch even een korte uptdate.

De operatie van Iris was helemaal goed gegaan en die donderdag werd ze ontslagen uit het ziekenhuis. Die avond hadden Charlotte en ik salsales en daarna zouden we wat gaan eten bij Zus&zo en gelijk film kijken. We hadden afgesproken met de club van Palumeu. Na een ingewikkelde les met veel nieuws zijn we naar Zus&zo gegaan. Daar hebben we Wynne, Ineke en Liesbeth weer ontmoet. Whitney was ook weer terug uit Brownsberg met haar ouders, dus het was een leuke ontmoeting. Iris is ook meegegaan, ook al was ze net thuis, het was tenslotte haar laatste avond. Die vrijdag kon ze namelijk direct vliegen. Wat erg fijn was, ze kon namelijk met de ouders van Whitney mee terug reizen en was ze niet helemaal alleen. Die vrijdag alle spullen gepakt en nog even langs de gynaecoloog voor de laatste check. Alles was goed dus ze mocht reizen. Na wat vertraging werd ze opgehaald bij ons huis om naar het vliegveld te gaan. De reis is goed verlopen en nu kan ze thuis rustig herstellen.

 Verder was het voor ons ook weer back to normal. Het was een onrustige week geweest met alles en iedereen. Dus konden we even lekker chillen. Zondags werden we hebben uitgenodigd om met Jules en Laura mee te gaan naar Matta. Dat is een klein dorp. Bij dat dorp hebben vrienden van Jules en Laura een hutje waar je heerlijk kunt vertoeven. Even lekker badden in een colawaterkreek. We hebben een spelletje gespeeld en lekker een boekje gelezen. Eind van de middag weer in de auto gestapt terug naar Paramaribo. Whitney was niet zo lekker dus die is in bed gedoken. Charlotte was aan het werk bij Don Julio en omdat ze helemaal alleen was ben ik in een taxi gesprongen om een hapje te eten aan de bar daar. Lekker geklets en rond een uurtje of 11 naar huis gegaan.

De maandag erna waren we uitgenodigd om gezellig te komen zwemmen bij vrienden van Jules en Laura, Kees en Lilly. Jammer dat het regende wat echt lekker weer om te zwemmen was het niet. Wel gezellig gekletst en eind van de middag naar huis gereden om ons ’s avonds weer te wagen aan de salsa. Deze keer was het gelukkig rustig dus konden we goed oefenen. Daarna even snel wat gegeten bij Broki(de tent waar we ook dansen) en daarna lekker in bed gedoken.

Verder die week niet heel bijzonders gedaan. Voor de laatste keer even langs de Oranjeschool gereden om nog wat laatste informatie te krijgen. Thuis gekomen dat gelijk verwerkt in onze scriptie. Er begint nu echt een einde te komen aan het verslag.

Donderdag was het weer filmavond en de avond voor mijn verjaardag. We hebben gegeten met Angelique, Judith en Freddy. Erg gezellig. We werder uitgenodigd door Roel om ons weer te vermaken op een partybus. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Na weer een bagger organisatie zaten we eindelijk op de bus. Veel te vol dus we stonden lekker klem. Maar lachen was het wel weer. En omdat het 12 uur werd ik ook nog luid toe gezongen. We een beetje vreemd als ze dat voor jou doen en niet voor de b-dayboy, wie de bus gehuurd had… Rond half 2 waren we bij Havana Lounge en heb ik een leuke verjaardag gehad. Toch is het gek om je verjaardag in het buitenland te vieren, zonder je hele goede vrienden erbij. Maar in Nederland doe ik het wel een keertje over. De dag van mijn verjaardag had Char lekkere broodjes gehaald en heb Surinaamse monopoly gekregen van de dames. Super leuk! Begin van de middag weer lekker gaan zwemmen bij Lilly en Kees want het was nu wel lekker weer. Een heerlijke middag gehad. Thuis lekker gerommeld en daarna met de meiden gaan eten bij de Waag. Het was weer lekker!

 Vandaag niet zo veel gedaan. Een beetje verder aan het afronden met de scriptie, want het eind is in zicht.

Bedankt voor alle lieve felicitaties die ik heb gekregen. Erg leuk!! Tot snel

Liefs Fieke

Reacties 2

Lia 20-06-2011 10:25

Hi Fieke,
Nog van harte gefeliciteerd hoor. We hebben de BBQ hier gemist maar jij had in ieder geval een verjaardag die je je de rest van je leven zult herinneren. Je kletst wat af zo te lezen. Geniet er nog maar van.
Lia

Erica 27-06-2011 20:59

Hallo Fieke,

Hartelijk dank voor het mooie kaartje wat je mij gestuurd hebt.
Het was een feestelijke dag, met mooi weer, af en toe hebben wij dat ook.
Geniet er nog van, en ik zie je binnenkort weer in Gouda.

Groetjes Erica.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer