Aankomst in het Paradijs ;)

Dinsdag 26 april om half 4 stond onze vlucht gepland. Na het afscheid met wat tranen kon het avontuur beginnen. Dat begon al goed. Op weg naar onze gate kwam whitney er opeens achter dat ze haar laptop ergens had laten staan. Heb haar nog nooit zo hard zien rennen. Eindelijk in het vliegtuig was ze ook nog haar mobiel kwijt. Gelukkig allebei weer terecht.Na wat vertraging, omdat de deur niet goed sloot, zijn we toch vertrokken. De vlucht was prima. Met goede verzorging, veel eten en drinken en weinig turbulentie zijn we aangekomen in het Paradijs, oftewel Paramaribo.

Er stond een taxi op ons te wachten die ons naar het huis zou brengen waar we de aankomende 3 maanden zouden verblijven. Na een gevaarlijk ritje van ongeveer een uur kwamen we om half 11 aan in ons huis. We werden ontvangen door onze huisbazen en die hebben ons het huis laten zien. Prima huis, iedereen een eigen kamer, 2 wc’s en 2 badkamers. Na het uitpakken van de koffers zijn we lekker gaan slapen. Lekker met ventilator en klamboe in een bloedheet bed, want het is warm, heel warm. Lekker plakken en zweten, afkoelen doet het niet.

 Vanmorgen waren we allemaal vroeg wakker. Rond half 7 Surinaamse tijd, oftewel half 12 Nederlandse tijd. Toen moest de douche uitgeprobeerd worden. Na wat gillen er toch maar onder gestapt, want echt lekker is het niet om onder een ijskoude douche te springen. Laat we hopen dat ik er ooit is aan ga wennen. We hebben even simpel ontbeten. Onze huisbazin had wat drinken in de koelkast gelegd en wat brood zodat we in ieder geval wat hadden voor de eerste dag. Het is nu half 9 en we gaan zo is even de stad in.

Tot snel

Kus

Reacties 6

Helma 27-04-2011 15:59

Lekker bezig Whitney!!!!
En wat heb je daar van geleerd?? Ik hoor het je vragen.
Klinkt allemaal goed: taxi,ontbijtje, alleen die koude douche! Dat is iets minder. Alhoewel ik best wil ruilen hoor. Geniet er van dikke kus.
De mams

Judith 27-04-2011 16:52

Goed om te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen!
De kids hadden het vandaag over je, want het nieuws stond in de nieuwsbrief. Ik heb veel blije geluiden gehoord!
Nou veel plezier daar!

Groetjes Judith

Loes 27-04-2011 21:51

Oooeeiiiiii brrrr kan me niets bij zo'n koude douche voorstellen, jakkie bah! Ik zeg gewoon douchen in de zee, die zal vast warmer zijn haha.

Geniet er maar lekker van!

Kus

Joke v d Heuvel 29-04-2011 10:08

Hoi Fieke
Fijn om te lezen dat je goed bent aan gekomen,en aan de douche
ga je vast wel wennen, en aan de hitte ook.
Geniet van je verblijhf daar.
Joke

marlies 06-05-2011 09:19

Hoi Fieke,
Gelukkig toch nog goed gekomen na turbulent vertrek.
Heel veel plezier en succes met alles. Ben benieuwd na alle verhalen na de vakantie!
groetjes

Sharmila 12-05-2011 11:03

Via je vader toegang tot je link/site ontvangen.
Als geboren surinamer vindt ik het erg leuk om te lezen dat je Par'bo /Suriname als Paradijs omschrijft
O.a. omdat mijn zoon (reeds een ware globetrotter) het ook zo omschrijft.

Sharmila

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer